Croissants met makreelsalade mini

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 902 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°
  2. Maak de croissantjes volgens gebruiksaanwijzing
  3. Laat afkoelen
  4. Snij de bosuitjes in dunne ringetjes
  5. Haal het vel van de vis en snij de vis in kleine stukjes
  6. Meng met de saus en de helft van het bosui
  7. Laat de abrikozen uitlekken en dep droog
  8. Snij elk abrikoosje in 6 partjes
  9. Halveer de croissantjes
  10. Leg op de onderste helft blaadjes basilicum
  11. Daarop de makreelsalade
  12. Garneren met abrikoos en enkele ringetjes bosui
  13. Leg de bovenste helft van het croissantje erop en serveer op een schaal

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha