Crostini met kaas en paddestoelen

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1049 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd 1 sjalotje en 2 teentjes knoflook fijn en bak ze ± 2 minuten zachtjes in 2 eetlepels olijfolie
  2. Bak 200 gr fijngesneden grotchampignons en 2 eetlepels fijngesneden peterselie ± 5 minuten zachtjes mee tot het vocht is verdampt
  3. Pureer het champignonmengsel met 10 ontpitte zwarte olijven en 125 gr grofgeraspte Leerdammer en voeg zoveel olijfolie (=± 1 dl) toe tot een smeerbare pasta ontstaat
  4. Rooster 8 sneden stevig witbrood, besmeer ze met de pasta en garneer met 8 zwarte olijven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha