High Tea, maar dan anders

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 6536 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hartige hapjes Zalmrolletjes Snij de randen van een snee witbrood af en maak de snee plat met bijvoorbeeld een deegroller
  2. Beleg het brood met gerookte zalmen rol het op tot een rolletje
  3. Rol dit strak in aluminiumfolie en leg het in de koelkast
  4. Snij de rol vlak voor het opdienen in kleine plakjes Italiaans Stokbrood Voor dit recept snijd je een stokbrood in plakjes
  5. De plakken besmeer je met groene pesto
  6. Hierop leg je een stukje mozzarella, een stukje tomaat en een basilicumblaadje
  7. Zet in de oven (ca
  8. 160 graden) tot het stokbrood bruine randjes heeft en de mozzarella is gesmolten
  9. Serveer warm
  10. Italiaanse Sate Variant op bovenstaand gerecht
  11. Steek op een cocktailprikker een stuk mozzarella, tomaat en een blaadje basilicum waarop je een beetje pesto hebt gesmeerd
  12. Kipfilet/Mon Chourolletjes Heel simpel en snel klaar! Besmeer een plakje gerookte kipfilet met een beetje Mon Chou
  13. Rol de plak op en snijdt in stukjes, steek er een cocktailprikker in
  14. Zoete hapjes Brownies Hiervoor gebruik ik altijd een mix voor brownies, hiermee zet je in een half uurtje heerlijke brownies op tafel
  15. Serveer de brownie in kleine stukjes
  16. Chocoladefruit Zorg voor verschillende soorten fruit
  17. Het lekkerst zijn aardbeien, banaan en perzik
  18. Smelt melkchocolade heel zachtjes in een pannetje (au bain marie) Doop hier het fruit in en laat drogen
  19. Pannenkoekrolletjes Gebruik hiervoor eventueel kant-en-klare pannenkoeken
  20. Beleg een pannenkoek met gerookte zalm en rol deze op
  21. Wikkel de rol in folie tot gebruik en snij hem dan in plakken
  22. Je kunt de pannenkoek ook beleggen met jam, marmelade, vruchten, ijs, gesmolten chocolade enzovoort
  23. Soesjes Koop kant-en-klare soesjes of maak ze zelf en vul ze met een zoete (slagroom, banketbakkersroom) of een hartige vullig (ragout)

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha