Italiaanse bol antipasto

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1244 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij courgette en tomaten in dunne plakjes
  2. Verhit de olie in grill- of koekenpan en grill de courgette 1 minuut, keer halverwege
  3. Bestrooi met peper, zout en kruiden
  4. Laat op keukenpapier afkoelen
  5. Bestrooi de tomaten met zout en peper
  6. Snij de artisjokbodems in plakjes
  7. Halveer de bolletjes en besmeer de helften met pesto
  8. Knip de rucola boven een kom
  9. Bestrooi de onderste helft van de bollen met een deel van de rucola, leg de tomaat, artisjok en vourgette dakpansgewijs erop
  10. Bestrooi met de rest van de rucola en leg de bovenste helft van de bollen erop

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha