Kaas met tuinkruiden op zelfgebakken brood verse

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 734 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Van de broodmix met het water, de olie en de pesto volgens de aanwijzingen op het pak een soepel deeg kneden en dit, afgedekt met plasticfolie, op een warme plaats 1 uurtje laten rijzen
  2. Dan doorkneden en er een langwerpig, beetje afgeplat brood van vormen
  3. Dit met de naad naar onder op een ingevette bakplaat leggen en in ± 25 minuten gaar en goudbruin bakken
  4. Laten afkoelen
  5. De kruiden fijnhakken en samen met peper en zout naar smaak gelijkmatig door de kaas scheppen
  6. Koel wegzetten
  7. Op elk bordje een vrij dik gesneden en daarna gehalveerde boterham leggen, dik met kaas beleggen en er nog wat peper boven malen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha