Ostarabrood met salami en ei

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 869 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak met de broodmix en gist een deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Laat het deeg op een warme plaats 15 min rijzen
  3. Verdeel het daarna in 2 gelijke porties en rol de helften uit tot ronde vormen van ong 22 cm
  4. Leg 1 daarvan op een ingevette bakplaat
  5. Pel de eieren, snij deze in plakjes
  6. Snij de kaas in dunne plakken
  7. En de salami in i cm dikke plakjes
  8. Strooi de helft van de kaas over het deeg op de bkaplaat
  9. Laat een rand van 3cm vrij
  10. Leg de eierplakjes in het midden en verdeel de salami over het deeg
  11. Laat weer de rand vrij
  12. Strooi de rest van de kaas erover
  13. Leg de andere uitgerolde deeghelft erop
  14. Druk de randen goed op elkaar
  15. Bestrijk het deeg met water, dek het af en laat het op een warme plek 30 min rijzen
  16. Bestrooi het deeg met bloem en bak het gevulde brood ong 45 min in een voorverwarmde oven op 200 graden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha