Pistolets gevuld met ham en Magor

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 879 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de ananas uitlekken, vang 1 lepel vocht op
  2. Snij de ham in stukken, snij de ananas in nog kleinere stukken
  3. Meng Magor, kwark, 1 lepel ananasvocht en cayennepeper door elkaar, knip de kervel erboven en schep ham en ananas erdoor
  4. Snij van de pistolets de uiteinden af, hol ze voorzichtig uit met een theelepel (het kruim wordt niet gebruikt) en vul ze met het Magormengsel
  5. Verpak in alufolie en leg een uur in de koelkast
  6. Voor serveren elk pistoletje in 6 plakken snijden, leg de plakken dakpansgewijs in een waaiervorm op 4 borden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha