Rago warm

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 783 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De oven voorverwarmen op 225 °C
  2. Van de kipfilet 1/3 deel in kleine stukjes snijden
  3. De rest van de kipfilet in plakken snijden
  4. In een koekenpan de boter verhitten
  5. De sjalot en de tijm ± 3 minuten zachtjes bakken en de bloem erdoor roeren
  6. Al roerend scheutje voor scheutje 1/4 liter water toevoegen
  7. Blijven roeren tot een gebonden saus ontstaat
  8. De bouillonpoeder, de stukjes kip, de crème fraîche en de peterselie toevoegen en door elkaar roeren
  9. De croissants aan de bovenzijde diep insnijden
  10. De plakjes kip erin steken en opvullen met de saus
  11. In het midden van de oven in ± 5 minuten heet laten worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha