Rode uienbrood met olijven en ansjovis

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1151 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 30 gr boter smelten
  2. Uien met kruiden, zout en peper ± 45 minuten zachtjes bakken
  3. Intussen ansjovis in dunne reepjes snijden
  4. In melk weken
  5. Van mix voor witbrood met 3 dl handwarm water en rest van boter deeg maken en ± 15 minuten laten rijzen volgens gebruiksaanwijzing
  6. Pistachenoten grof hakken
  7. Noten door deeg kneden en weer ± 15 minuten laten rijzen
  8. Oven voorverwarmen op 200 °C
  9. Deeg in pizzavorm of op bakplaat dun uitrollen
  10. Met uien bedekken
  11. Garneren met uitgelekte reepjes ansjovis en olijven
  12. Deegrand met ei bestrijken
  13. Brood in oven ± 30 minuten gaar en goudbruin bakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha