Shoarmabroodje met kerriegehakt en ananas

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 970 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150°
  2. Snipper het ui
  3. Verhit de boter, bak ui en kerrie 3 minuten zachtjes
  4. Voeg het gehakt toe en bak in 5 minuten rul
  5. Giet de ananas boven een kom af, bewaar het sap
  6. Schep de ananas door het gehakt en bak 5 minuten mee
  7. Verwarm de broodjes in de oven volgens gebruiksaanwijzing
  8. Meng 3 lepels ananassap, olie en mosterd tot een sausje
  9. Knip de bieslook erboven
  10. Op smaak brengen met zout en peper
  11. Schep de gemengde sla door het sausje
  12. Schep 2 lepels ananassap en de crème fraîche door het gehakt
  13. Op smaak brengen met zout en peper
  14. Snij de broodjes open, doe het gehakt erin en leg op 2 borden, serveer de sla erbij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha