Submarine Cajun stokbrood met cajunkruiden

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1130 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 225°
  2. Boen de limoen goed schoon, rasp de schil en pers de limoen uit
  3. Meng halvanaise, limoenrasp en -sap en 1 lepel cajunkruiden
  4. Breng pittig op smaak met tabasco
  5. Pers de knoflook erboven uit
  6. Haal de blaadjes van de kervel en snij ze fijn, meng met de rauwkost door de halvanaise
  7. Leg het stokbrood 10 minuten in de oven
  8. Snij de kaas in reepjes van 2 cm
  9. Bestrooi het vlees met de rest van de cajunkruiden, verhit de olie en bak in 3 minuten gaar, halverwege keren
  10. Laat iets afkoelen en snij in schuine repen
  11. Snij de stokbroden open, verdeel het halvanaisemengsel erover, leg de sla op de onderste helft, dan het vlees, dan de kaas en klap het brood dicht, schuin doormidden snijden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha