Super slordig en heet kadetje

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2115 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak het gehakt zonder boter lichtbruin en haal het daarbij met een vork steeds uit elkaar
  2. Fruit de gesnipperde ui even mee,en voeg de sambal toe voeg dan de champignons toe en 5 minuten later de gepelde en in kleine stukjes gesneden tomaten
  3. Laat het geheel nog ca
  4. 15 min doorsudderen
  5. Leg de opengesneden kadetjes op een bakplaat en schep het gehakt-champignon-tomaatmengsel er met een slordig-royale hand overheen
  6. Snijd het spek in dobbelsteentjes, bak die op hoog vuur even aan en schep ze over het gehakt
  7. Strooi er geraspte kaas over en zet de bakplaat bovenin een voorverwarmde gloeiend hete oven tot de kaas gesmolten is
  8. Bak intussen de uiringen in boter goudbruin en garneer hiermee het geheel

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha