Tijgerbolletje met lollo rosso en Roquefort

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 888 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de komkommer in tweeën en schaaf plakjes met de kaasschaaf
  2. Schrap de rettich en schaaf plakjes met de kaasschaaf
  3. Snij de lollo rosso in flinterdunne reepjes
  4. Scheur de ijsbergsla in stukken
  5. Meng mayonaise, crème fraîche, chili, majoraan en citroensap tot een sausje
  6. Breng op smaak met zout en peper
  7. Brokkel de Roquefort in stukjes
  8. Snij de radijsjes in stukjes
  9. Snij de bolletjes open en besmeer met boter
  10. Leg op de onderste helft ijsbergsla en plakjes rettich
  11. Dan de lollo rosso en de komkommer
  12. Dan de saus erop en de Roquefort erover verdelen
  13. Verdeel de radijs erover
  14. Zet de bovenkant van de bolletjes er schuin op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha