Volkorenbolletje met makreel en sinaasappel

brood
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 888 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de sinaasappels dik tot het vruchtvlees en snij met een scherp mesje, boven een kommetje, de partjes los van de vliezen
  2. Meng 2 lepels opgevangen sap, crème fraîche en pepersaus tot een sausje
  3. Breng op smaak met zout en peper
  4. Snij het ui in dunne ringen
  5. Scheur de sla in stukken
  6. Snij de makreel in kleine stukjes
  7. Besmeer de opengesneden bolletjes met boter, verdeel ui en sla over de onderste helft, rangschil makreel en sinaasappel erop en schep de saus erover
  8. Garneren met toefjes peterselie
  9. Zet het bovenste bolletje er schuin op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha