Aardbeien-schuimtaart

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3155 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bekleed een taartvorm met het kruimeldeeg en prik de bodem in
  2. Bak hem in 25 minuten op 200°C bruin en gaar
  3. Zet hierna de oven hoger
  4. Snijd intussen de aardbeien in stukjes
  5. Maal de hazelnoten met de beschuit fijn
  6. Laat de aardbeien in een zeef uitlekken
  7. Klop boven stoom de eiwitten met de suikervervanger heel stijf en klop er halverwege de maïzena door
  8. Bestrooi de afgekoelde taartbodem met het notenpaneer
  9. Spatel de uitgelekte aardbeien door het eiwitschuim, leg het aardbeienschuim op de taartbodem en maak er met een vork pieken op
  10. Zet de taart terug in de oven tot de bovenkant is gekleurd
  11. Laat de taart iets afkoelen en dien hem op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha