Aardbeienroomijs2

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 932 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet de metalen bak en een lepel in de vriezer
  2. Week de gelatine in wat koud water
  3. Pureer de aardbeien met een mixer of wrijf ze door de zeef
  4. Doe de aardbeienpuree in een pan en verwarm deze
  5. Los de suiker hierin op
  6. Klop de eidooiers met een beetje slagroom los en giet dit bij de aardbeipuree
  7. Giet de rest van de slagroom erdoor, goed roeren maar het mengsel mag niet meer koken
  8. Knijp het gelatine blaadje uit en voeg dit bij het aardbeienmengsel
  9. Laat dit goed afkoelen en schep dit in de metalen bak
  10. Zet deze drie uur in de vriezer en roer elk half uur met de koude lepel
  11. Bron: www
  12. keukentips
  13. nl

Reageer zelf op dit recept

kaptcha