Ananastoetje van Hawa

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2036 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de ananas en snijd de harde kern en de pitten eruit
  2. Snijd het vruchtvlees in blokjes en leg die in een ingevette vuurvaste schaal
  3. Schenk hierop de yoghurt
  4. Klop het eiwit stijf met de suiker en schep de kokos erdoor
  5. Dek de schotel af met een toef eiwit
  6. Bak het ananastoetje in het midden van een voorverwarmde oven van 175°C in 20 minuten bruin
  7. Schep ondertussen de granaatappel leeg en garneer het toetje met de granaatappelpitjes

Soortgelijke recepten

Kipfilet Hawa

20 min

Blue Hawa

20 min

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker30 sep 2008 om 16:16 Reageer

    .


Reageer zelf op dit recept

kaptcha