Appels met drie soorten kaas

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 965 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voorbereiden: Was de appels zorgvuldig onder de warme kraan en droog ze
  2. Snijd er aan de bovenkant een kapje af en hol ze uit met een bolletjessteker zodat er een randje van ± 1 cm overblijft
  3. Bestrijk de appels van binnen met citroensap om verkleuren tegen te voorkomen
  4. Snijd de komijnekaas en oude Goudse in blokjes
  5. Verkruimel de blauwe kaas
  6. Doe de drie soorten kaas in en kom en schep er wat kwark en peper door
  7. Afwerken: Vul de appels met het kaasmengsel, zet ze op een bord en garneer met witte en/of blauwe druiven
  8. Leg er desgewenst nog een herfstblad bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha