Bladerdeegflapjes gevulde zoete

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 731 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes van 1/2 cm
  2. Snijd de ananas in even grote blokjes
  3. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de ananas- en appelblokjes
  4. Bestrooi met kaneel en suiker
  5. Laat afkoelen
  6. Verwarm de oven voor tot 200 °C
  7. Rol de plakjes bladerdeeg uit en leg in het midden van elke plak een schepje van de vulling
  8. Maak de zijkanten nat met water en vouw ze dubbel
  9. Bestrijk de bovenkant met de eierdooier en bestrooi licht met suiker
  10. Bak de flapjes in 8 minuten af in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha