Bolo de chocolate

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1588 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de chocolade met het warme water en laat afkoelen
  2. Meng de bloem, de suiker, wat zout, het bakpoeder in een grote kom, maak een kuiltje in het midden en doe de olie en de chocolademassa hierin
  3. Roer alles goed door elkaar
  4. Splits de eieren en roer de eierdooiers door het deeg
  5. Klop de eiwitten stijf en voeg ze aan het deeg toe
  6. Doe het deeg in een springvorm en bak de taart in het midden van de oven eerst 45 minuten op 175°C en daarna 15 minuten op 200°C
  7. Snijd de taart doormidden en vul hem met chocoladecrème
  8. Leg de bovenste laag erop en bestrijk het geheel met chocoladecrème
  9. Ter garnering kunt u er Noten over strooien

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha