Bosvruchten Tiramisu

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1258 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bekleed de vorm met plasticfolie
  2. Klop de mascarpone stijf met de vanillesuiker en de poedersuiker (houd 1 1/2 eetlepel poedersuiker achter)
  3. Bedek de bodem van de vorm met lange vingers met de gesuikerde kant naar onder en sprenkel daar de helft van de likeur over
  4. Verdeel er een laag frambozen over schep de helft van de mascarpone erop, maak daarop weer een laag lange vingers met likeur en een laag frambozen
  5. Schep de rest van de mascarpone erop en strijk die glad
  6. Laat het geheel afgedekt met plasticfolie in de koelkast minstens 4 uur opstijven
  7. Stort de tiramisu voor het serveren op een schaal en garneer met de rest van het fruit, de munt en de achtergehouden poedersuiker

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha