Chocolate Delight

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 739 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng bloem, cacao, suiker, zout, bakpoeder en vanillesuiker
  2. Klop de boter erdoor, dan de eieren en dan beetje bij beetje de melk
  3. Klop nog 3 minuten op de hoogste stand
  4. Giet in een cakevorm en bak 60-65 minuten op 185°
  5. Neem uit de vorm en koel af
  6. Smelt boter, room en chocola au bain marie
  7. Roer glad
  8. Roer van het vuur af de poedersuiker erdoor
  9. Laat iets afkoelen en strijk met een bakmes gelijkmatig over de cake
  10. Een eventueel restant glazuur kan vermengd worden met gemalen noten, hieruit ontstaat een soort 'deeg', waarvan balletjes kunnen worden gekneed, of waaruit figuurtjes kunnen worden gestoken ter decoratie
  11. Laat het glazuur in de koelkast opstijven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha