Citroenijscake

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 723 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg op de bodem van de cakevorm 1 dunne plak cake
  2. Laat het ijs iets smelten en strijk het in een laag (even dik als de cakelaag) op de cakeplak
  3. Bestrooi de ijslaag met pistachenootjes
  4. Herhaal deze lagen 3 keer en eindig met een cakelaagje (dus totaal 4 keer ijs en 5 keer cake)
  5. Zet de ijscake in de diepvries en laat hem 4 uur opstijven
  6. Smelt de witte chocolade met de slagroom in een kom boven een pan heet water en strijk dit in een dunne laag over de bovenkant van de cake uit
  7. Laat de chocolade in de koelkast 10 minuten hard worden
  8. Garneer de ijscake met mooie chocoladekrullen en serveer hem in plakken gesneden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha