Citroenrijstvlaai

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1009 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 225°C
  2. Spreid het bladerdeeg uit en laat het ontdooien
  3. Vet 2 kleine taartvormpjes van ± 10 cm doorsnee in en bekleed ze met het bladerdeeg
  4. Prik gaatjes in de bodem en bak de bodempjes met een steunvulling ± 15 minuten
  5. Kook intussen de rijst met de garderoom en 1/2 dl water in ± 12 minuten gaar
  6. Verwijder de steunvulling en laat de bodempjes in nog 5 minuten lichtbruin kleuren
  7. Roer de lemoncurd door de rijst
  8. Haal de bodempjes uit de vormpjes en schep de citroenrijst erin
  9. Garneer met citroenmelisse

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha