Citrouillat zoete pompoengerecht

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2333 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de pruimen
  2. Maak het deeg door ingredi?nten te mengen en in folie te wikkelen en in de koelkast te leggen voor een paar uur
  3. Smoor de pompoen in de boter totdat het een puree is geworden, voeg de ontpitte geweekte pruimen toe, de room en de suiker
  4. De vulling over doen in een lage pieschotel
  5. Het deeg uitrollen tot een deksel
  6. Met een appelboor een gaatje in het midden maken (schoorsteen) en evt van overgebleven deegresten wat versiering vastplakken met wat water om het gat
  7. De pie in een voorverwarmde matig warme oven in 45 min bakken
  8. Uit de oven nemen en door het gaatje zoveel slagroom schenken als de taart wil opnemen (ong
  9. 1,5 dl)

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha