Clafoutis met kersen II

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1043 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de combinatiemagnetron voor op 200°C
  2. Verdeel de kersen over de bodem van de schaal
  3. Zeef de bloem met het zout en de basterdsuiker
  4. Maak in het midden van de bloem een kuiltje en breek de eieren erin
  5. Voeg de helft van de melk toe en klop het tot een glad beslag
  6. Klop er de rest van de melk door en schenk het beslag over de kersen in de schaal
  7. Schuif de schaal in de combinatie-oven en bak de clafoutis in 15 minuten op 200°C en 300 Watt gaar en goudbruin
  8. Laat de clafoutis 10 minuten afkoelen
  9. Bestrooi de bovenkant met poedersuiker en serveer lauwwarm

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha