Cranberrytaart met Vooraf en Toe

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 910 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de sinaasappels dik
  2. Snijd van 1 sinaasappel de partjes tussen de vliezen uit en snijd de partjes in stukjes
  3. Snijd 1 sinaasappel in plakken
  4. Leg de papieren cirkel op de bodem van de springvorm
  5. Meng de boter en de biscuitjes, schep het mengsel op de bodem van de vorm en druk het aan
  6. Week de gelatine 5 minuten in ruim koud water
  7. Klop de Vooraf en Toe met de suiker stijf en roer er 150 gram cranberrycompote en de stukjes sinaasappel door
  8. Verwarm de likeur of het sap tegen de kook aan
  9. Knijp de gelatine uit en los die van het vuur af in de likeur of het sap op
  10. Roer dit mengsel door het Vooraf en Toemengsel, schep het in de vorm en strijk de bovenkant glad
  11. Laat de taart in de koelkast 8 uur opstijven
  12. Haal de taart uit de vorm en zet hem op een schaal
  13. Garneer de bovenkant met de plakken sinaasappel
  14. Schep op elke plak wat cranberrycompote en leg er een blaadje munt op
  15. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf, doe hem over in een spuitzak en spuit rozetten tussen de plakken sinaasappel

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha