Dessertrijst met kokos en abrikozen in bananenblad

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1862 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de rijst met de kokosmelk, de melk en de vanillesuiker aan de kook en laat de rijst in ± 20 minuten zachtjes tot een dikke droge massa; roer regelmatig
  2. Roer de bruine suiker erdoor (houd 4 eetlepels achter)
  3. Schep op het midden van elk bananenblad 1/4 deel van de rijst, leg er 3 abrikozen op en strooi er 1 eetlepel suiker over
  4. Vouw het blad tot een pakketje dicht en prik het met een cocktailprikker dicht
  5. Leg de pakjes ± 10 minuten op de hete barbecue
  6. Serveer ze warm met plakjes mango en een bolletje vanille-ijs

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha