Franse kwarkbol

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1451 x
  • Reacties: 3 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voor de vulling: 225 gr kwark 125 gr witte basterdsuiker 1 mespuntje zout 5 gesplitste eieren 30 gr maïzena 2 eetlepels cognac

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (3)

  • Bezoeker10 mei 2007 om 14:39 Reageer

    Eh ja.. geweldig, en hoe aak ik het klaar dan= Wat et alleen een recept kom je niet ver..

  • Bezoeker15 nov 2007 om 15:34 Reageer

    Ingredienten 4 plakjes korst- of bladerdeeg.Bereidingswijze voor de vulling.Maaaar hoe maak ik de taart nu?????

  • Bezoeker25 mei 2008 om 15:49 Reageer

    lame


Reageer zelf op dit recept

kaptcha