Gele maracuja-droom

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1290 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de maracuja's open, verwijder het vruchtvlees, mix het en haal het door een zeef
  2. Laat de suiker met het water smelten op een zacht vuurtje tot een stroop en doe er het maracujasap bij
  3. Meng er de gelatineblaadjes door en laat opstijven
  4. Spatel er, als het begint op te stijven, 2 dl opgeklopte room en een scheutje passoa door
  5. Strijk 4 vormpjes in met boter, stort er het mengsel in en strooi er wat suiker over
  6. Laat opstijven in de koelkast
  7. Dompel de vormpjes even in warm water en haal de maracuja-droom uit de vormpjes
  8. Garneer met een toefje slagroom en een blaadje munt
  9. Dien op met frambozencoulis
  10. Accentueer het exotische karakter met een glaasje zoete witte wijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha