Honing-sinaasappeltaart zonder oven

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1040 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de boter zacht en meng met de honing, amandelen en geraspte sinaasappelschil
  2. Goed luchtig kloppen
  3. Deel voor deel het sap van de sinaasappel erdoor kloppen
  4. Beboter een rechte puddingvorm en schik de lange vingers op de bodem en langs de wand
  5. Strijk heel voorzichtig het mengsel erover
  6. Schik weer lange vingers (breek ze eventueel), dan weer een laag mengsel, tot alles op is
  7. De laatste laag is lange vingers
  8. Laat minstens 12 uur in de koelkast staan en keer dan
  9. Opdienen met dikvloeibare slagroom met daardoorheen een scheutje Cointreau of geraspte sinaasappelschil

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha