Kaascr met in port gemarineerde druiven

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1125 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. VOORBEREIDEN: Druiven wassen, halveren en pitjes verwijderen
  2. In kom druiven en port door elkaar roeren en afgedekt ± 1 uur in koelkast zetten
  3. Boven andere kom gorgonzola verkruimelen
  4. Roomkaas en slagroom erdoor roeren en geheel met handmixer tot gladde crème kloppen
  5. Op smaak brengen met peper
  6. Kaascrème overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen
  7. Appel wassen, in vieren snijden, klokhuis verwijderen en in dunne plakjes snijden
  8. Besprenkelen met citroensap
  9. BEREIDEN: (Kaascrème ± 5 minuten van tevoren uit koelkast nemen)
  10. Op keukenpapier druiven laten uitlekken
  11. Op vier bordjes mooie rozet kaascrème scheppen
  12. Druiven aan een kant naast kaascrème scheppen
  13. Aan andere kant appelplakjes in waaiervorm rangschikken
  14. Garneren met walnoten en roggesnacks

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha