Kastanjetaart zonder oven

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1347 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bekleed de bodem van de springvorm met op maak geknipt bakpapier
  2. Breek de koekjes, doe met de boter in de keukenmachine en draai tot een kruimelig mengsel
  3. Verdeel over de bodem en druk goed aan
  4. Draai in de foodprocessor: kastanjepuree, mascarpone, basterdsuiker, vanillesuiker en advocaat, verdeel over de bodem en strijk de bovemkant met een mes in golfjes
  5. Zet minstens een paar uur, liever de hele nacht, in de koelkast
  6. Maak de taartrand los met een scherp mes en verwijder de vormrand
  7. Laat de taart op een platte schaal glijden
  8. Klop de slagroom en suiker stijf
  9. Garneer de taart met slagroomrozetten en cranberry's of rode kersen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha