Kersttulband

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1052 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker schuimig en roer er afwisselend de gezeefde bloem met wat zout, de gesmolten en weer afgekoelde boter en het vulsel door
  2. Doe deze massa in een beboterde tulbandvorm en in een klein taartvormpje en zet beide vormen ±11/4 uur op het bakblik onderin een matig warme oven (150°C
  3. Haal het kleine vormpje er na een half uur uit
  4. Keer de tulband op een taartrooster en laat hem koud worden
  5. Zet het kleine cakeje erop en bestrooi het geheel dik met poedersuiker
  6. Strik er een rood lint omheen en steek er een hulsttakje in

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha