Kokospudding

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1619 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de melk met de suiker bij matige hitte en onder regelmatig roeren in een pan aan de kook
  2. Draai de hittebron laag en laat het melkmengsel 15 minuten zachtjes koken tot een enigszins gebonden geheel is ontstaan
  3. Neem de pan van de hittebron af
  4. Klop de eieren los in een kom
  5. Roer de losgeklopte eieren, de kokos en de amandelessence door het melkmengsel
  6. Schenk het mengsel in een ovenvaste schaal
  7. Dek de schaal af
  8. Bak de pudding ± 1 uur in een op 175°C voorverwarmde oven tot hij stevig is
  9. Laat de kokospudding voor het serveren volledig afkoelen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha