Langevinger taart

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1278 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de amandelen heel fijn
  2. Klop de boter met de suiker schuimig en roer er de amandelen, vanillesuiker, kaneel en 2 glaasjes mokkalikeur door
  3. Klop de slagroom stijf en spatel dit door het botermengsel
  4. Bekleed een cakevorm met transparantfolie, leg er een laag langevingers in, besprenkel deze met wat mokkalikeur, strijk er een laag crème over en ga zo door met laagjes maken tot alles op is
  5. De bovenste laag moet uit crème bestaan
  6. Strooi er wat hagelslag over en laat het in de koelkast goed koud worden
  7. Trek dan de taart met folie en al uit de vorm
  8. Verwijder de folie en snijd met een vochtig mes de taart in plakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha