Roomborstplaat1

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1210 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. In een pan met dikke bodem de suiker en de koffieroom aan de kook brengen
  2. De suikerstroop op hoog vuur onder af en toe roeren laten inkoken tot de stroop in draden aan een lepel blijft hangen
  3. De boter erdoor roeren, de pan van het vuur nemen en blijven roeren tot een krassend geluid hoorbaar is
  4. Het mengsel in de vormen schenken
  5. Zodra de borstplaat witte vlekjes krijgt, het papier verwijderen
  6. De borstplaat helemaal laten afkoelen en de vormen verwijderen
  7. Chocoladeborstplaat: 2 eetlepels cacaopoeder aan de suiker toevoegen en verder volgens recept te werk gaan
  8. Koffie-borstplaat: 3 theelepels oploskoffie door het borstplaatmengsel roeren

Reageer zelf op dit recept

kaptcha