Speculaas gevuld

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1101 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vet de vorm in en bestrooi met paneermeel
  2. Zeef bloem met zout en kruiden, doe de anijs erbij en de basterdsuiker
  3. Meng met 2 messen de boter erdoor
  4. Kneed, eventueel met wat melk, een soepel deeg en verdeel in 2 bollen
  5. Rol ze uit tot de grootte van de vorm
  6. Leg 1 lap in de vorm
  7. Meng ei en spijs en beleg de eerste lap, doe de 2e lap erop
  8. Bestrijk met melk, versier met amandelen en prik er gaatjes in
  9. Bak onderin de oven op 175° (50 minuten), druk na 30 minuten eventuele bubbels plat met de achterkant van een lepel
  10. Laat onder alufolie afkoelen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha