Taart met drie laagjes tropische

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 975 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vet een springvorm van 20 cm doorsnee in
  2. Verwarm de oven voor op 180°C
  3. Schil 1 mango en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit
  4. Splits 3 eieren, klop het eiwit met 50 gr suiker stijf en schep er 125 gr geraspte kokos door
  5. Klop 100 gr zachte boter met 50 gr basterdsuiker romig en voeg al kloppend de eidooiers en 1/2 dl rum of melk toe
  6. Schep er tenslotte 200 gr zelfrijzend bakmeel door
  7. Verdeel de mango over de bodem van de vorm, giet het beslag erover, schep het eiwit erop en maak mooie pieken
  8. Bak de taart in het midden van de oven in ± 50 minuten lichtbruin en gaar

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha