Tiramisu met rabarber

desserts
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1595 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook moes van de rabarber met 2 lepels appelsap, kook 5 minuten zachtjes en voeg de laatste minuut de aardbei toe
  2. Roer een papje van de custard met 2 lepels appelsap en bind de moes ermee
  3. Kook nog even kort door
  4. Klop 250 g Mascarponeroom, yoghurt en basterdsuiker 5 minuten glad
  5. Verkruimel de biscuit boven 4 hoge wijde glazen, verdeel de rabarber erover, breek weer een koekje, verdeel de room erover
  6. Verkruimel (niet in het glas) een koekje heel fijn en meng met 1 theel
  7. cacao, strooi dit er vlak voor serveren over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha