zachte chocoladetaart

desserts
  • Portie: 8 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 4122 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. meng in een kom de bloem,suiker en ijskoude boter,in vlokjes,en kneed tot een kruimelig deeg,doe het water erbij en kneed goed
  2. rol het tot een bol en doe in plastiekfolie,laat1uur rusten id
  3. frigo
  4. rol het dun uit en leg id
  5. bakvorm,en bak10 min
  6. op 200* breng de melk met het gespleten vanillestokje tegen de kook
  7. klop in een kom de eidooiers wit schuimig met de suiker,neem het vanillest
  8. weg en schenk de melk bij het eimengsel,doe alles terug in kookpot en laat op zacht vuur indikken,voeg de chocoladepastilles bij en blijf roeren tot de chocolade gesmolten is
  9. Laat 5min
  10. afkoelen
  11. Schep de creme op de gebakken bodem in de springvorm,laat volledig afkoelen voor u de taart uit de vorm neemt
  12. werk af met de schilfers

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha