Bananen-milkshake

dranken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 263330 x
  • Reacties: 15 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereidingswijze: Rasp de chocolade reep
  2. Pureer de bananen in stukjes met het ijs en de melk in een blender of foodprocessor tot een gladde milkshake
  3. Verdeel de shake over 4 hoge glazen
  4. Bestooi met de chocolade
  5. Serveertips: In hoge glazen met een rietje en een lange lepel

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (15)

  • Bezoeker26 apr 2007 om 13:47 Reageer

    Heerijk!!

  • Bezoeker08 jun 2007 om 11:32 Reageer

    eens probere

  • Bezoeker13 jul 2007 om 04:09 Reageer

    lekker, kan het ook met jan-saus??

  • Bezoeker30 aug 2007 om 18:54 Reageer

    hmmmm...... lekker moet je echt eens proberen!!

  • Bezoeker30 aug 2007 om 18:56 Reageer

    hmmmm...... lekker moet je echt eens proberen!!Pascal.

  • Bezoeker26 okt 2007 om 17:09 Reageer

    je moet er joppiesaus doorheen doen

  • Bezoeker23 nov 2007 om 21:08 Reageer

    joppiesaus?? iejl!

  • Menno30 nov 2007 om 10:23 Reageer

    Joppiesaus? Nee dank je!

  • Bezoeker24 jan 2008 om 10:58 Reageer

    valt wel mee ketcup is lekker hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  • Bezoeker26 feb 2008 om 09:59 Reageer

    lekker recept! het lijkt me ook lekker met slagroomijs!!!:)

  • Bezoeker15 apr 2008 om 17:27 Reageer

    hebben jullie geen milkshakes wat dommmm!!!!!!!!!!

  • Bezoeker30 apr 2008 om 18:59 Reageer

    ssssssaaaa man ik had die chocolade ook in de plender gedaan warom schijven ze dat niet voor achteraan lees ik niet

  • Bezoeker25 mei 2008 om 13:05 Reageer

    Ze moeten bij ingredienten achter melk chocolade zetten (voor versiering) ofzo iets.Maar wel goed recept. =)

  • Bezoeker14 jun 2008 om 16:42 Reageer

    waarom hebben jullie gewoon geen chocolademilkshakes alsof niemand weet wat dat is !!ik schrijf toch niet naar een kok hopelijk?? want dat zijn jullie nie !

  • Bezoeker04 jul 2008 om 20:54 Reageer

    milkshak is leker dus


Reageer zelf op dit recept

kaptcha