Rozebottellikeur2

dranken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 701 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Van de verse rozebottels snij je stengel en topje af
  2. Doe de vruchten in een kom van porcelein of flas, en bestrooi ze met de (bruine) suiker
  3. Mengen, en minimaal 12 uur laten trekken
  4. Doe het mengsel de volgende dag in een buikige fles of een andere goed afsluitbare pot (ik kies voor een lege fruitsapfles owv de flink grote opening
  5. ) Voeg de kruiden en de citrusrasp toen en overgiet met de brandewijn/cognac
  6. laat de fles op een koele plaats gedurende 2 tot 2
  7. 5 maand trekken
  8. Vervolgens door een (kaas)doek zeven en in flessen doen
  9. Nog minimaal 4 weken op een donkere plek bewaren

Reageer zelf op dit recept

kaptcha