Aubergineschotel met kerstomaatjes en ei

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1717 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui
  2. Pel en pers de knoflook
  3. Snijd de aubergine in blokjes
  4. Snijd de kerstomaatjes in partjes
  5. Snipper de oregano en basilicum
  6. Verwarm de oven voor op 200 graden
  7. Verwarm de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de ui en knoflook glazig
  8. Voeg de aubergines, oregano en basilicum toe en breng het geheel op smaak met peper en zout
  9. Klop de eieren los met de melk en voeg wat peper en zout toe
  10. Schep het auberginemengsel in de ovenschaal, verdeel de tomaatpartjes erover en schenk het eimengsel over de groenten
  11. Bak de schotel in het midden van de oven op 200 graden in ca
  12. 20 minuten goudbruin

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha