Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 477050 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de biefstukken met peper en druk deze erin
  2. Schil en snipper de sjalotjes en bak deze in de boter glazig
  3. Voeg de suiker toe en laat deze licht karameliseren
  4. Giet de bouillon en de cognac erbij en laat dit alles tot de helft inkoken
  5. Bak de biefstukken 2 minuten aan iedere kant
  6. Haal ze uit de pan en bestrooi ze met zout
  7. Giet het ingekookte vocht bij de braadboter en roer alle aanbaksel los
  8. Maak een deegje van de theelepels boter en de bloem en voeg dit beetje bij beetje en al roerende toe
  9. Giet een deel van de saus over de biefstukken en geef de rest apart erbij

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker31 dec 2007 om 17:59 Reageer

    was erg lekker,maar houd rekening met de vlam bij het indoen van de gognac

  • Bezoeker28 mei 2011 om 19:22 Reageer

    Waarom staat bij de cognac een vraagteken? Is er een bepaalde limiet?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha