Gevulde kerstomaatjes met kaaskoekjes

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1012 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg kleine hoopjes gemalen kaas iets groter dan een stuk van 2 euro op een vel bakpapier
  2. Schuif dit enkele minuten onder de grill tot ze goudbruin zijn en laat afkoelen
  3. Leg de kerstomaatjes ondersteboven op bakpapier
  4. Snij de bovenliggende, bolle kant kruislings tot in de helft
  5. Meng nu de kruidenkaas en de mascarpone
  6. Versnipper de kruiden extra fijn (ze moeten door een spuitstukje kunnen) en roer ze door de kaasmengeling
  7. Vul er een keukenspuit mee
  8. Spuit een vingertop van het mengsel in de tomaatjes
  9. Zet ze in de oven en laat 15 minuten garen tot de kaas begint te bruinen
  10. Serveer in een papieren bonbonschuitje en versier met een kaaskoekje

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha