Heldere bouillon met kerstgarnituur

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2475 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kop een beslag van bloem, melk, mespunt zout, peterselie, knoflookpuree en de gesmolten boter en bak hiervan 1 of 2 dunne flensjes
  2. Rol ze op, laat ze afkoelen en wikkel ze tot gebruik strak in in huishoudfolie
  3. Snijd het stukje paprika in repen en die in wybertjes
  4. Snijd de champignons in flinterdunne plakjes
  5. Knip van de kervel 6 el blaadjes af
  6. Breng de fonds, aangevuld met water tot 1 liter, tot tegen de kook aan
  7. Warm de champignons en paprika (in een zeef) op in de bouillon
  8. Warm soepkommen voor in een oven van 150?C
  9. Snijd de flensjes in dunne rolletjes
  10. Verdeel champignons, paprika en flensjes over de kommen, schenk in elk een eetlepel port, verdeel de bouillon erover en bestrooi de soep met kervelblaadjes

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker19 dec 2008 om 12:29 Reageer

    mmm

  • Bezoeker19 dec 2008 om 12:29 Reageer

    lekker


Reageer zelf op dit recept

kaptcha