KERSTBONBONS

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 950 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Boven een glazen schaaltje (inhoud ca 1/2 liter) de chocola in stukjes breken
  2. Limonadesiroop toevoegen
  3. In de magnetron de chocolade in ca 2 minuten op driekwart vermogen (525-600 watt) laten smelten
  4. Goed roeren tot een egaal mengsel
  5. Eventueel nog 1/2 minuut verwarmen in de magnetron Rice Crispies erdoor roeren
  6. Intussen een blad of platte schaal bekleden met bakpapier of aluminiumfolie
  7. Met twee theelepels bergjes van het chocolademengsel erop scheppen
  8. Rice Crispie rotsjes in de koelkast in ca 1 uur hard laten worden
  9. Rice Crispie rotsjes op een bonbonschaaltje leggen en serveren na de maaltijd

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha