KERSTOMAATJES GEVULD MET BLEEKSELDERIJSALADE

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1019 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd van de bolle kant van de tomaatjes een klein kapje en bewaar die
  2. Hol de tomaatjes met een theelepeltje uit en laat ze omgekeerd op een bord uitlekken
  3. Schil met een dunschiller de harde nerven van de bleekselderij weg en snijd de stengels in piepkleine blokjes
  4. Fruit de blokjes bleekselderij even in de boter
  5. Voeg de appelsap toe en smoor de bleekselderij 3 min
  6. Laat het vocht verdampen
  7. Roer van het vuur de Bulgaarse yoghurt, mayonaise en mangochutney door de bleekselderij
  8. Maak de salade op smaak met zout en peper
  9. Vul de tomaatjes met de bleekselderijsalade en zet de kapjes er weer op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha