Kaastaart met Kerstomaatjes

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 893 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bladerdeeg in 10 min laten ontdooien
  2. Oven voorverwarmen op 225 graden (gasoven: stand 5)Kerstomaatjes wassen en kroontjes verwijderen
  3. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg
  4. Uiringen over de bodem verdelen
  5. Peterselie erover fijnknippen
  6. Tijm erover strooien
  7. In een kom de eieren loskloppen met slagroom, zout, peper en nootmuskaat
  8. Kaas erdoor roeren
  9. Eimengsel over de bodem uitstrijken
  10. Tomaatjes er over verdelen
  11. Taart een richel onder het midden in de oven schuiven en in ca 40 minuten goudbruin bakken
  12. Eventueel afdekken met aluminium folie wanneer de bovenkant te bruin wordt

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha